søndag den 8. maj 2016

Budapest med KFS. Del 1

Til en festlig aften for lang tid siden, blev vi i fællesskab enige om at hele flokken af venner fra KFS (Kontakt Forældre Support) skulle arrangere en forlænget weekendtur.
Valget faldt på Ungarns hovedstad Budapest.
Budapest kommisionen bestående af tre personer inklusiv Sus planlagde turen og der blev fundet dato, hotel, spisesteder mm.
Vi tog afsted fredag den 29. april og kom hjem søndag ca. midnat.
Da vi landede i Budapest holdte der en bus klar til at køre os i samlet trop frem til Hotel Museum Budapest. Efter at KFS havde indtaget næste hele 6. etage, tog vi ud og spise på en restaurant Firkasz, som vi var blevet anbefalet hjemmefra. De fleste af os valgte en 4 retters menu med drikkevarer a libitum. En pianist spillede de fire numre han kunne, og vi var i festligt humør.
Jeg var i øvrigt den første der gik i seng fredag...men jeg var til gengæld først oppe lørdag!
Lørdag var der lagt et fint program, hvor første officielle del var en fælles frokost på Zeller Bistro. Inden da nåede vi krydse Donau via en af de mange smukke broer. Vejret var fremragende, og vi fik gået på kryds og tværs af byen.
Efter en dejlig frokost tog vi til Helte Pladsen, hvor vi i ens t-shirts ventede på vores 2-timers cykeltur på ølcykel. Lamslåede overtog vi den rullende bar efter en stor flok englændere på polterabend. Vi fortalte vores chauffør at nu ville han få en rolig tur. Helt roligt blev det nu ikke! Vi trampede derudaf og fik gældt litervis af øl indenbords. Efter en skrålende fællessang tilbage på Helte Pladsen, var det blevet vores tur til at overdrage cyklen til det næste måbende hold.
Turen tilbage til hotellet foregik via 4 taxier. Prisen for samme tur svingede i øvrigt fra kr. 50,- til kr. 150,-. Taxachaufførerne var generelt ikke for fine til at køre omveje eller få taxameteret til at tælle meget hurtigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar