lørdag den 7. maj 2016

Prinsesse Nusseklud

I går var vi til vores nieces 1 års fødselsdag. Vi havde købt noget sødt sommertøj og solbriller str. mini til hende.
Jeg fik også i sidste øjeblik færdiggjort en fin prinsesse nusseklud til hende. Jeg har fundet opskriften på Etsy og den er udarbejdet af en amerikansk hækler. Så, jeg måtte først oversætte opskriften. Det var såmænd ikke så vanskeligt, det er bare vigtigt vide om opskriften er skrevet på engelsk-engelsk eller amerikansk-engelsk. For der er nogle masketyper der hedder noget forskelligt alt afhængig af hvilket form for engelsk opskriften er skrevet på.
Men det gik fint med både oversættelsen og det egentlige hækleri, jeg kom bare i tidsnød til sidst. Jeg begik den klassiske fejl at undervurdere montering og de sidste detaljer.
Men jeg blev færdig og Julie tog straks prinsessen i sin favn, så den vakte lykke.

Model: Pretty Princess Lovey
Opskrift: . (Købe) opskrift findes HER
Garn: Bomuldsgarn i forskellige farver fra Søstrene Grene
Fyld: fiberfyld (fra en pude fra IKEA)
Hæklenål: 2.5 og 3.5
Mærkat: fra Ikast Etiket

Tips: Jeg har tilføjet en kant i guldtråd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar