onsdag den 25. maj 2016

Projekt Terrasseforskønnelse - work editionMan skulle måske mene, at med to haver og to terrasser, at jeg ville have betakket mig for at påtage mig endnu et grønt projekt. Men, vi har faktisk en ret fin og stor terrasse på min arbejdsplads, som dog var noget trist og tom i fremtoningen. Derfor tog jeg sidste efterår initiativ til indkøb af havemøbler. Det fik jeg lov til, og som mange initiativtagere ved, bliver man oftest også udføreren. Så jeg og en kollega indkøbte, udpakkede og samlede borde og stole til den helt store guldmedalje.
Vi købte møblerne ret sent på året (der var de på tilbud) så de blev ikke brugt meget i 2015. Vores terrasse har en lidt uheldig skavank: der er kun sol meget tidligt om morgenen. Det kan der jo ikke laves laves om på, så vi må nyde svalheden på varme, sommerlige dage som nu her, hvor vi har 25 grader.
For et par uger siden tog jeg initiativ til at få noget beplantning derud. Det blev også bevilliget og så var det bare afsted til hhv. JYSK og Silvan med firmakortet for at købe krukker, planter mv. Jeg fik hjælp af en kollega til indkøb, selve plantearbejdet har jeg selv stået for. Jeg plantede to krukker med diverse krydderurter som man kan bruge til sin frokost og ellers plantede jeg hortensia, tagetes, akalejer, pelagonier, lavendler, jordbær og pengebladet fredløs (som jeg havde med fra egen have).
De otte krukker blev meget fine og dekorative synes jeg og mine kollegaer virker glade for tiltaget. 
Mht. til pleje har jeg meddelt følgende på et personalemøde: "Ser du at planterne hænger, så vand! Ser du visne blomster og blade, så nip!"
Så må vi se hvordan det går. Jeg spiste selv frokost på terrassen i går, det var skønt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar