mandag den 13. juni 2016

Børneloppemarked


Søndag havde vi tilmeldt os Frihedens Butikscenters store børneloppemarked. Det er første gang vi har prøvet at stå på loppemarked, så vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle forvente.
Loppemarkedet varede fra kl. 10-14, men allerede fra kl. 07 var der mulighed for opstilling. Så vi stod tidligt op, pakkede Mazdarati med borde og effekter og kørte over og fik en rigtig fin plads. Derefter opstillede vi alle de fine ting, som pigerne havde frasorteret fra deres værelser samt sommerhuset gennem det sidste års tid. Der var ikke så lidt skulle jeg hilse at sige. Mormor fik lov til at plukke i tingene inden de røg til salg. Hun fandt nogle fine ting til de nye børnebørn og hun betalte pigerne en flot (over)pris for tingene.
Der var fra start af godt salg i boden og Rasmus og pigerne havde travlt. Min mor og jeg gik rundt og kiggede i de ca. 250 andre boder og jeg fik forøget min Pixibogssamling ganske betragteligt. 
Vi var ikke interesseret i af få nogle af vores egne ting med hjem igen, derfor blev alt sat ned til en krone fra kl. 13. Det satte ekstrafut i salget, selv det der heletiden havde kostet en krone blev revet væk. Da kl. slog 14, var der tæt på udsolgt og kun nogle småtterier og bamser kom med hjem igen.
Vi fik solgt for henved 1000 kr i alt, som blev fordelt mellem pigerne til lommepenge i sommerferien.
Det var alt i alt en win-win oplevelse: at tjene penge på kasseret legetøj samt få en god salgsoplevelse med i bagagen, for begge piger var dygtige og aktive sælgere. De var måske lidt for lave på priserne synes farmand... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar