torsdag den 30. juni 2016

Brugt er godtVi har i en periode været gode til at sælge ting, som vi ikke bruger mere. Det er alt lige fra mobiltelefoner, til fælge og legetøj. Vi sælger gennem intranettet på mit job, på Den Blå Avis og sidst jo på børneloppemarkedet
Vi (jeg) køber så til gengæld også en del brugte ting. De sidste par ting jeg har købt er en gasgrill og et tæppe.
Sidste år købte vi en Weber gasgrill af vores svogers søster og har været SÅ glade for den. Derfor ville vi også gerne købe en lignende grill til sommerhuset. Problemet er, at de er ret dyre og til sommerhusbrug havde vi lyst til at være lidt mere økonomiske. 
Jeg havde derfor igennem et stykke tid holdt øje med DBA, men der var ikke rigtig noget interessant. Så kom jeg på at kigge på Gul&Gratis, som jo ellers er et mere udbredt medie i Jylland.
Og minsandten ikke om der var en grill til salg. Samme model som vores, blot lidt ældre. Den havde fået en skade, da den var væltet i en storm, men intet der havde indflydelse på funktionaliteten. Skaden gjorde, at den kun kostede 500 kr. inkl dækken. Så den snuppede vi! Rasmus hentede den i Nyboder (sælger skulle flytte tilbage til Aarhus!) og nu står den i sommerhuset og vi har allerede grillet på den flere gange. Fedt!
Det andet køb jeg har gjort for nyligt, er et tæppe til entreen. Rasmus havde længe været træt af "kluden" som han kaldte vores sorte kludetæppe og jeg var derfor ret klar i spyttet på hvad vi så skulle have. Jeg havde læst, at i gange, entreer og lignende, hvor der er mange døråbninger, er det smart at have et retningsløst tæppe = rundt. Jeg ville tillige gerne have noget farve ind, så valget af HAYs Pinocchio tæppe (Ø 90) var da oplagt synes jeg. 
Jeg fandt et på DBA og forhandlede lidt om prisen, som landende på 800 kr. En fin besparelse i forhold til nyprisen. Vi hentede tæppet på Holmen (tæt på laaangt ude for lands lov og ret...)
Nu ligger tæppet og pynter i entreen og kattene er vilde med at ligge lige midt på det. Pænt irriterende egentlig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar