torsdag den 2. juni 2016

Hvidvin og lækker musik

Jeg ved godt der er mange indlæg om vores terrasseliv i øjeblikket, men det er SIMPELTHEN så skønt at kunne grille, spise ude, ligge i hængekøje og slænge sig i sofaen på disse vidunderlige sommerdage som vi har i øjeblikket.
Det er en ren lidelse at sidde på kontoret i øjeblikket synes jeg. Og i går havde jeg tilmed tilmeldt mig til at deltage i et indendørsarrangement fra 17-18.30. Heldigvis var der air conditioning.
Da jeg kom hjem foreslog jeg Rasmus at vi snuppede en flaske hvidvin. Den var ham med på!
Vi havde fået vinen af Mille som en Mors/ Fars Dags gave sammen med en dejligt hjemmelavet kort. Hun havde købt vinen på hendes fritidsklub, som altid er flinke til at facilitere gaver op til mærkedage.
Hun var så stolt da vi nød vinen, den dejlige tøs.
Vi fik lagt pigerne i seng alt for sent, men de hyggede sig jo også.
Men, da det var lykkedes tændte vi op i bålstedet og indfandt os atter i terrassesofaen med resten af hvidvinen og, for mit vedkommende, strikketøjet.
Vi kunne høre, at der blev holdt fest i nærheden for der var en tydelig basgang der dunkede lystigt. Lidt pudsigt, tænkte jeg, at holde sådan et party en almindelig onsdag aften. Det viste sig da også, at det ikke var en nabo, ja det var ikke engang i kommunen. Det var sgu Distortion vi kunne høre helt inde fra Nørrebro! Selv med østenvind er det da alligevel imponerende!
Nå, men jeg ville hellere høre noget andet musik og synes selv at jeg har fundet det perfekte terrasse-sommer-lounge-musik, nemlig den franske sangerinde ZAZ.
Lidt noget andet end det sidste musikindlæg jeg postede I know, men alsidighed er godt.
Jeg er specielt vild med hendes nummer "Je Veux" fra 2010. Og, jeg er ikke alene, ovenstående video er vist mere end 45.000.000 gange på YouTube.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar