mandag den 27. juni 2016

"Kong Arthur" i Ulvedalene

I fredags var Rasmus og jeg i Ulvedalene og se Det Kongelige Teaters opførelse af "Kong Arthur". Birthe kom ind og passede og hyggede med pigerne i mens.
Vi kørte hjemmefra ud på eftermiddagen og parkerede ved Bakken. Vi gik derefter, hastigt, gennem Bakkens larm, gøgl og festivitas kun med et lille stop undervejs, hvor vi købte noget mad. 
Vi skyndte os ud i Dyrehaven, hvor vi fandt en bænk, hvor vi i fred og ro kunne spise vores mad og nyde udsigten. Vi gik derefter ud til de nærtliggende Ulvedalene, hvor vi havde booket os ind på en rundvisning for selve forestillingen, Vi fik fortalt en masse fakta, var behind the scenes og fik bl.a. lov til at komme ned i de underjordiske gange, der hurtigt kan bringe skuespillere mv. fra A til B. 
Kl. 20.30 startede forestillingen og den var, traditionen tro, fyldt med action i form af fyrværkeri, heste, sang, mange dygtige statister, motorcykler mv. Og omgivelserne er simpelthen fantastiske, specielt når mørket falder på. Så kommer flagermusene og rådyrene frem som naturlige statister. 
Vi havde gruet lidt for vejret, for DMIs radar viste tydeligt at der ville komme et regnvejr ind over. Men vi var atter heldige, for det holdt flot vejr gennem hele forestillingen. Men, få minutter efter vi havde sat os i bilen på vej hjem, kom regn- og tordenvejret over os.
Vi er ikke de volde teatermennesker, men  forestillingerne i Dyrehaven har vi set igennem en del år nu: "Ivanhoe" i 2003, "Thor" i 2006, "De tre musketerer" i 2010 og "Robin Hood" i 2013. 
På rundvisningen fik vi at vide, at Det Kongelige Teater nu har fået permanent tilladelse til at opføre skuespil i Ulvedalene og næste opsætning bliver "Røde Orm" i 2018. Der skal vi selvfølgelig med igen. Evt, med pigerne denne gang?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar