fredag den 10. juni 2016

Kong Arthur og de skøre riddere
Torsdag spillede Mille og resten af 3. årgang teaterstykket "Kong Arthur og de skøre riddere" for forældre og søskende. De havde arbejdet med projektet i flere uger op til. Mille skulle spille landsbykone/ heks og skulle derfor medbringe et brunt kostume og en heksenæse. Vi fandt en brun dug på Skibby Genbrugsplads som sammen med et hundetæppe og et reb udgjorde kostumet. Det var værre med heksenæsen, for det er ikke lige sæson for den slags. Så vi måtte fremstille en selv. og vi valgte at lave en i papmaché. Vi havde ikke noget tapetklister, så derfor søgte jeg på internettet og fandt ud af, at man lige så fint kan lave melklister. Vi formede en næste i staniol og beklædte den med husholdningsfilm inden vi limede avistrimlerne på. Vi lavede også en vorte på næsen.
Da den var tøt, satte vi en elastiksnot i og malede den hudfarvet. Vi klippede et par hår af Edda, som vi limede på vorten, Det blev et supergodt resultat synes vi selv, og næsen blev da også udlånt til teaterstykkets andre hekse.
Teaterstykket blev fremført i det fri, i det smukke naturområde ved Hvidovres Naturcenter Quark. Et superlækkert område med får, heste, høns mv.
Selve teaterstykket var arrangeret sådan at børnene var delt op i fem grupper, der så spillede det samme stykke fem gange. Publikum var ligeledes delt op i fem grupper, som så blev ført rundt til de forskellige scener af et par unger, der var klædt ud som tiggere. De tiggede penge undervejs, som skulle gå til is til alle ungerne efterfølgende.
Det var supersjovt at se børnene præstere og alle nød eftermiddagen i det fine vejr.
Hvidovre Avis kom også forbi og lavede efterfølgende en fin artikel om teaterstykket, hvor både Mille og vi andre er med på billedet i avisen.
Se videoer HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar