fredag den 3. juni 2016

Pyt!


I tirsdag var jeg sammen med en sød veninde og vi talte en del om evnen til at kunne sige, og mene, ordet pyt! For personligheder som mig kan det være overordentlig svært. 
Som person er jeg er organiseret, velforberedt, struktureret, proaktiv, overholder deadlines og planer og mere af samme dur. Jeg er vældig lidt spontan, jeg bryder mig faktisk ikke ret meget om spontane handlinger.
Enten kender du typen, er den selv eller er stik modsat.
Noget der er rigtigt svært for sådan nogle som mig, er hvis ikke tingene går som planlagt. Og, det gør de jo som bekendt ikke altid.
Det er her ordet PYT kommer ind i billedet. Jeg skal simpelthen være bedre til at sige pyt!
I onsdags fik jeg jeg så dette fine kort (og ligeså fine træholder) af min veninde, som også har haft svært ved at sige pyt. Hun mente nu, at kortet kunne gå videre til mig. Nu står det lige så fint og meget synligt i min stue.
Nu øver jeg mig i at sige, tænke og, måske af alt, mene pyt. 
For, som f.eks. Lola Jensen siger: "Vejen til det gode liv går gennem ordet Pyt".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar