torsdag den 16. juni 2016

Ørestadsløbet 2016

I lørdags var det blevet tid til at indløse en af mine gaver fra min 40 års fødselsdag i december.
Sus og ungerne gav mig en billet til Amager Altletik klubs Ørestadsløb, som er enten en 10 km eller 1/2 Marathon.
Min billet var til den lange tur! Jeg har løbet en hel del træningsture og følte mig klar. Det er jo ikke mit første løb på denne distance, så jeg var fortrøstningsfuld.
Jeg vidste dog godt, at jeg slet ikke er i samme gode form som for nogle år siden, så jeg gjorde mig ingen tanker om personlig rekord.
Løbet startede ved Fields kl. 15.00 og så gik turen over Amager fælled, langs Kalveboderne, over Sjællandsbroen, gennem Valbyparken, langs Kalveboderne gennem Hvidovre, tilbage til Amager via Kalvebodbroen og de sidste 5 km over Amagerfælled tilbage til Fields.
Jeg blev mødt at Sus, Maja, Mille og svigermor ved havnen i Hvidovre. Det var dejligt at se dem og altid fedt, når der står nogen på ruten man kender.
Selve turen var hård. Det var varmt og solen bagte ned. Mine fødder kogte, og jeg burde vist ha' droppet knæstrømperne og taget shorts på.
Jeg holdte mig løbende til ca. 18 km, hvorefter jeg kort var nede at gå nogle gange. Jeg var flad!
Tiden på 2.11 er godkendt, jeg er pt ikke i bedre form! Jeg gennemførte og havde en fed oplevelse. Løbet var super godt arrangeret og ALLE kilometer var på stier uden trafik.
Nu skal vablerne lige hele, og så er jeg klar til at få flere km i benene.
Næste 1/2 Marathon er i september, og jeg lover, at jeg løber hurtigere der!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar