lørdag den 2. juli 2016

Chokoladefondue og Mojitos

Jeps, vi er i sommerhus og her er der altid feriestemning også når det bare er en almindelig weekend.
Vi kørte her op i går eftermiddags efter fyraften da vi havde fået to glade, men trætte piger hjem fra "Vilde Vulkaner". På vejen herop handlede vi og lavede aftensmad straks efter ankomst. Vi kunne sætte os til bords 18.15. Det er sgu da meget godt klaret synes vi.
Vi slappede af med rødvin og fodbold om aftenen. I dag lørdag sov vi længe og efter morgenmaden kørte vi en tur til Skibby Genbrugsplads. Her fandt vi faktisk et par ret fede ting: en Holmegaard Apotekerlampe til 140 kr, en Britax autostol med isofix til 60 kr, en italiensk lædertaske til 30 kr, et Iittala Origo krus til 10 kr, en Eva Trio smørsmelter m. fyrfad til 45 kr samt diverse småtterier. Alt i alt nogle rigtig gode køb.
Da vejret var noget trist, kørte vi til indkøbscentret Sillebroen i Frederikssund. Jeg havde lovet pigerne nogle bikinier til den snart forestående sommerferie. Og lidt andet røg der da også af hylderne.
Efter aftensmaden lavede jeg chokoladefondue i den nyindkøbte smørsmelter til dessert. Det fungerede perfekt og smagte supergodt.
Til aftenens fodboldkamp servede jeg en iskold Mojito med mynte fra haven.
Joh, vi kan lige holde til tilværelsen her i Vellerup Sommerby.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar