torsdag den 28. juli 2016

Aarhus

I dag havde vi bestemt os for en tur til Aarhus. Vi tjekker vejrudsigten hver aften og vurderer så, hvilken aktivitet der kan passe dertil. Det bør nævnes, at vi hverken har medbragt regntøj og gummistøvler endsige paraplyer, for det er vel sommer (sgu!).
Vi vovede pelsen med den mildest talt brogede vejrudsigt og kørte til Aarhus med madpakke og det hele. Vi ville til Den Gamle By.
Vi var jo i Aarhus for ikke så længe siden, og der parkerede vi ved Væksthusene lige udenfor Den Gamle By. Det gjorde vi også denne gang og fandt straks en plads. Vi tilbragte derefter adskillige timer i Den Gamle By, både med besøg i 17- og 18- og 1900tals bygningerne, men også de "nye" bygninger fra 1970'erne og frem. Det var sjovt at se genstande fra ens barndom på museum. Vores mødre kunne endog genkende adskillige ting de stadig har derhjemme. De overvejer nu at smide dem ud...
Da vores parkering var ved at løbe ud for anden gang, tog vi afsked med Den Gamle By, selv om vi ikke havde nået at se alt. Det kræver vist adskillige dages besøg.
Vi gik op til Væksthusene, hvor vi startede med at spise en is. Derefter gik vi en runde blandt de fantastiske planter fra nær og fjern. Vi kunne spotte en del velkendte potteplanter, her var de bare mange meter høje!
Vi sluttede dagen af i Aarhus med at køre ind til Sallings parkeringshus, hvor vi stillede bilen og gik en tur på Strøget. Vi besøgte et par butikker og nåede til Domkirken, hvorefter tiden var kommet til at køre hjem til Følle.
Her gik damerne straks gang i aftensmaden som vi spiste ud på aftenen og vi fik også smagt godt og grundigt på feriens anden baginbox med rosé. Vi hyggede os gevaldigt!
Vi har haft endnu en skøn dag sammen med gode oplevelser og grin og godt humør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar