søndag den 31. juli 2016

Hjemrejse fra Djursland
I går var det sidste feriedag i sommerhuset i Følle Strand. Vi skulle være ude af sommerhuset kl. 10, så der var livlig aktivitet fra morgenstunden. Vi trillede derfra omkring 09.45 og kørte et smut til Marselisborg. Dronningen var ikke hjemme, så der var adgang til slotsparken og en tur rundt om det smukke slot.
Derefter tog vi landevejen til Horsens og derefter motorvej indtil vi valgte at køre af for at komme over den gamle Lillebæltsbro. Vi holdt frokostpause samme sted som på vej derover og kørte derefter mod Sjælland. I Korsør gjorde vi stop hos Tina og Franck inden vi satte Birgitte og ungerne af. Hun skal have pigerne på ferie, mens vi skal arbejde fra i morgen tidlig.
Sidste stop inden Hvidovre var i Stillinge Strand, hvor Birthe blev sat af. Da Rasmus og jeg kom hjem, blev vi mødt af to glade katte og alt så fint ud. Vi kunne høste både agurker og tomater i drivhuset.
I dag søndag har vi sovet længe og spist morgenmad på terrassen. Ellers står dagen på afslapning og praktiske gøremål såsom græsslåning, tøjvask og indkøb.
Vi har haft en utrolig dejlig sommerferie, som vi leve højt på længe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar