onsdag den 20. juli 2016

Marineland og Palma

I dag, på vores næstsidste dag på Mallorca, kørte vi en tur til Marineland, der ligger vest for Palma. Marineland er, som navnet nok antyder, en park med havdyr. Det var alt fra skildpadder, hajer, rokker, søløver og ikke mindst delfiner, som er deres store trækplaster. Vi ankom til parken 10.15 og kl. 12.15 var der delfinshow. Det er virkelig imponerende dyr, der kan de vildeste ting over og under vand.
Der var mulighed for at tilkøbe nærkontakt med en delfin efterfølgende og vi aftalte med pigerne, at vi kunne betale halvdelen og så måtte deres lommepenge dække resten.
Så pigerne trak i våddragter og kom i bassinet med en fin delfin, som de fik lov til at røre, klappe og kysse. De fik også set blåsthullet, munden og lufferne på nært hold. En stor oplevelse for dem begge.
Marineland er ikke ret stort, men vi tilbragte mere end fem timer der, hvor vi også så søløveshow, papegøjeshow samt fodrede Koikarper med sutteflaske (jo jo!).
Pigerne og jeg fik også badet på en strand i forbindelse med Marineland.
Omkring kl. 16 kørte vi mod Palma. Jeg skulle nemlig akut i en garnforretning. Jeg var jo blevet færdig med "Skråplan" nr. 1 og skulle fluks i gang med nr. 2. Dog denne gang i et andet garn. Og det krævede altså en anden størrelse strikkepind end dem jeg havde medbragt. Jeg brugte internettet til at finde en garnforretning og så satte vi ellers GPS'en og fandt den hurtigt. Jeg fik købt mine strikkepinde og så valgte vi at spise sen frokost/ tidlig aftensmad i samme gade.
Vi sluttede besøget i Palma af med at runde byens vartegn katedralen Le Seu inden vi vendte snuden hjemad igen efter en dejlig dag med varmegrader på den anden side af 30 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar