onsdag den 6. juli 2016

Nyt projekt på pindeneSom jeg nævnte i mit indlæg om Oleakoften, havde jeg allerede næste projekt klart til strikkepindene. Jeg gik i gang samme aften som koften var vasket og lagt til tørre, altså i onsdags. Mit nye projekt hedder "Skråplan" og er købt som strikkekit hos Garnudsalg. Det er et stort sjal, (ca. 225 x 65 cm) i en asymmetrisk form, strikket i retstrik i garnet Blackhill Linwool, som er en blanding af uld (80 %) og hør (20 %).
Det er et meget afslappende projekt og med udelukkende retstrik, går det rask derud af. Det skulle egentlig have været mit feriestrikkeprojekt, men med den fart jeg har på, slår det nok ikke til. Derfor har jeg allerede købt garn til endnu et "Skråplan" blot i nogle andre farver og i en anden garntype.
Samtidig pønser jeg på at strikke endnu et sjal/ tørklæde, som dog virker en kende mere kompliceret, Det er Susie Haumanns "Dubai" sjal, som er en strikket variant af det velkendte partisanertørklæde. Og, jeg tror måske at jeg har passende garn i gemmerne for en gang skyld. Vi må se om planen holder og om jeg bliver distraheret af andre projekter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar