søndag den 10. juli 2016

Piximani

Da børnene var på børneloppemarked for at sælge ud af deres aflagte legetøj, gik jeg til gengæld rundt og købte hos de andre boder. Jeg gik målrettet efter én ting: Pixibøger! Dem samler jeg simpelthen på. Lidt mærkeligt måske, men hvad der startede som en tilfældig lille samling (en 10-15 Pixibøger der lå i sommerhuset da vi overtog det for otte pr siden) har siden udviklet sig til en hyggelig hobby. Det er ikke en dyr hobby, jeg giver ikke gerne mere end maks 2,5 kr for en bog. Helst kun 1 kr.
På børneloppemarkedet fandt jeg en del jeg ikke havde i forvejen. Jeg kan faktisk ofte huske om jeg har den pågældende bog eller ej og ellers kan jeg tjekke det på min online Google Docs liste. I går fik jeg de nye bøger indført i samlingen på behørig vis. Både indskrevet på listen og derefter lagt i nummererede kasser. Jo jo, der er styr på det!
I skrivende stund har jeg 435 Pixibøger i min samling. Der er stadig et godt stykke op til de godt 900 Pixibøger der pt. er udgivet. Så jeg samler videre.
Min samling bliver desuden flittigt brugt idet især Mille og jeg bruger den som aftenlæsning lige inden sengetid. Det er SÅ hyggeligt og Mille har endda afbilledet en Pixibog på en tegning hun skulle lave under overskriften: "Hvad er det bedste ved at have lært at læse".
Ren hygge i bogform.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar