søndag den 31. juli 2016

PostNord Danmark Rundt 2016

I dag køres 5. og dermed sidste etape af PostNord Danmark Rundt. En etape som jo som bekendt slutter på Frederiksberg Allé. Rasmus nævnte i går, at han aldrig har set cykelløbet på Frederiksberg Allé. Det har jeg engang i tidernes morgen. Jeg tænker, at det var med min far. Jeg husker, at Brian Holm gav mig highfive, da han cyklede forbi.
Vi overvejede kort at tage derind her på vores sidste dag, men da det viste sig at løbet praktisk talt kørte forbi vores hoveddør, droppede vi det.
Cykelrytterne skulle køre ind til Frederiksberg via Gl. Køge Landevej og passerede dermed krydset ved Hvidovrevej. Her stillede vi os op og så de mange ryttere køre forbi. Ca. 1 1/2 minut tog det, så var alle passeret og showet var forbi.
Så daffede vi hjem igen og Rasmus gik lige fra den ene sportsbegivenhed til den anden, da der var Formel 1 i tv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar