fredag den 19. august 2016

En dejlig, dejlig fredag

Nu er det tre uger siden vi startede job efter sommerferien. Og weekenden er stadig MEGET velkommen!
Jeg har jo heldigvist tidligt fri fra kommunen, om fredagen så jeg nåede både at handle, komme hjem og lave pizzadej inden klokken slog 13. Derefter løb jeg sgu en tur som et led i min "hjælp, jeg har meldt mig til DHL" forberedelse.
Derefter tog Maja og jeg en tur i centret og ordnede et par ærinder.
Til aften grillede vi to varianter af pizza, nemlig kartoffelpizza og den såkaldte "Flammkuchen" som vist er en specialitet fra Alsace. Begge blev supergode og supersprøde (rigtig pizzamel og bagesten garanti for sprød bund) og vi indtog dem sammen med en uhørt god rødvin.
Ved 19.30tiden cyklede vi alle fire til Avedøre, hvor musikfestivalen "Danmark Dejligst" var i fuld gang. Vi nåede at se Bo Evers og hovednavnet Rasmus Nøhr inden vi cyklede hjem igen.
Fredage ER bare ugens bedste dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar