søndag den 14. august 2016

Ny, brugt cykel

Vi har været i sommerhus denne weekend og var selvfølgelig i Genbrugsbutikken på Skibby Genbrugsplads. Jeg havde i løbet af ugen set på deres Facebookside, at de havde fået en fin, rød cykel ind. Jeg var spændt på om de stadig havde den, for jeg var sådan set på udgik efter en ny, brugt cykel. Det havde den heldigvis og vi inspicerede den grundigt inden vi besluttede os for at købe den. Vi var heldige tror jeg, for der var mange der kastede lange blikke efter den. Vi gav 500 kr for den, det er unægtelig mere end i Ingas dage, men det virker som en fair pris for sådan en fin cykel.
Vi købte en kurv, en drikkedunkholder og en ringeklokke i Jem & Fix til formedelst 95 kr og så cyklede Rasmus de 8 km hjem til sommerhuset. Han brugte derefter nogle timer med at shine den op og montere grej. Den blev SÅ fin.
Vores eneste udfordring var sådan set hvordan pokker vi skulle få den hjem til Hvidovre. Til sidst blev vi dog enige om, at cyklen måtte få sin ilddåb og cykle os de 55 km hjem. Så, ud på eftermiddagen i dag hoppede jeg på "Det røde lyn" og begav mig på vej. Lidt uden for Roskilde blev jeg afløst af Rasmus, der kom kørende i bilen med ungerne. Så cyklede han hjem resten af vejen og nu står cyklen i Hvidovre. Vi nød begge to (alle tre?) den lange tur trods bakker, blæst og regn glædede os over, at cyklen kørte som en drøm.
Og for mig bliver de 8 km til arbejde i morgen a piece of cake.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar