torsdag den 8. september 2016

Endnu et SkråplanI går aftes blev jeg færdigt med endnu et "Skåplan". Dette har jeg ikke strikket helt så hurtigt som mit første "Skråplan", som primært blev strikket i sommerferien. Her, efter ferien er hverdagen i den grad vendt tilbage og der er desværre ikke så meget tid til at pleje pindene.
Men altså, nu er det færdigt og jeg er blevet meget glad for resultatet. Jeg har denne gang strikket det i garnet "Cottonwool" og jeg synes egentlig at dette garn er bedre end det "Linwool" der følger med strikkekittet.
Jeg tænker, at tørklædet kommer flittigt i brug her i løbet af efteråret.

Opskrift: Design Liselotte Weller. Kit kan købes på Garnudsalg.dk
Model: "Skråplan" 
Størrelse: ca. 225 x 65 cm. 
Garn: Cottonwool fra Garnudsalg i farverne Lys Denim, Rosmarin, Antracit og Flødeskum. 
Pind: rundpind 3 1/2, 60 cm. 
Mærkat: "madebySus 2016" fremstillet og købt hos Ikast Etiket
Sværhedsgrad: Nem. Består udelukkende at retstrik samt ud- og indtagninger.
Tips: Jeg har strikket det første (blå) stykke med ti masker mere end i opskriften, da jeg ellers synes at stykket blev for kort i denne garntype. Men ellers har jeg fulgt opskriften slavisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar