fredag den 9. september 2016

Sæl og Søbad (in spe)

Hvidovre er jo en by ved vandet. Det er der nok ikke mange der ved eller tænker over, men for os der bor her, er det et KÆMPEplus.  Ikke alene har vi en masse vandrelaterede foreninger såsom roklub, kajakklub, sejlklub, søspejdere, flere bådelag og nå ja, da også en vinterbadeklub. Vi har også et super naturskøntområde omkring Kalveboderne med et fantastisk fugleliv. 
Området er rekreativt og meget velegnet til udflugter til f.eks. Hvidovre Strand, eller videre ud mod Valbyparken og der er opstillet bænke og bord/bænkesæt mange steder. Området er også en perle for cyklister, hundeluftere og løbere. Og i dag hørte jeg til den sidste kategori, da jeg just har været nede en tur. 
På min tur så jeg fine, fine ting. I den gamle Mørtelrende lå der sgu en sæl på et vandpolomål! Jeg havde godt hørt og læst om det på de sociale medier, men jeg regnede ikke med at den var så 
stationær.   
Det gjorde mig vildt glad at se den sæl faktisk. Det voucher for rent vand tænker jeg. Og, så er det da intet der er så nuttet som en sæl.
Den anden nye ting jeg så, gjorde mig omtrent ligeså glad. Her i løbet af de sidste dage er adgangspontonen og saunapontonen til Vinterbadeklubbens nye saunabåd nemlig ankommet til Hvidovre Havn. De ligger begge nu fortøjret og afventer at blive bugseret på plads for enden af Sydmolen. Snart kommer også saunabygningen på. 
Det gør mig glad og stolt, fordi det er det flotte resultat af foreningens, og især bestyrelsens, kæmpearbejde med tilladelser, finansiering, tegninger, aftaler med entreprenører o.m.a. Jeg glæder mig over at være medlem og at vinterbadesæsonen snart starter. 
Det er en god dag i dag. 

Se en kort video med sælen HER 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar