mandag den 29. august 2016

Søndagens grandprix på Spa

Søndag morgen startede meget tidligt. Vi stod op og fik lidt morgenmad. Den bestod af de sørgelige rester fra vores indkøb i Lidl om torsdagen. Teltet blev slået ned og bilen pakket. Rygsækken på og så afsted til banen for at få den bedst mulige plads.
Der var også andre der havde fået den ide! På trods af at vi var på banen kl. 7.55 (de åbnede kl. 7.45), så var der sort af mennesker. Vi fandt os en støvet plads på skrænten som vi havde siddet på om lørdagen. Den plads bevogtede vi så til løbet var slut kl. lidt i 16. Der var vildt mange mennesker og som dagen skred frem blev pladsen bare mindre og mindre. Kun afbrudt af en enkelt tur ud for at hente mad blev det til. Vi havde ca. 6 liter vand med, og vi drak det hele.
Inden løbet med Kevin Magnussen startede kl. 14.00, gik ventetiden med at se GP2, GP3 og Porsche løb.
Selve løbet var lidt en blandet fornøjelse. Begge Ferrarier stødte sammen i første sving, og missede chancen for at blande sig på podiet. Helt alene kørte Kevin Magnussen sig selv af i weekendens absolutte største crash på omgang 6. Vi så gentagelsen på en storskærm, mens alle hollænderne klappede og huede! Sindssygt usportsligt. På det tidspunkt vidste ingen om han var slået til lirekassemand.
Billedet med mig foran hegnet tog vi om lørdagen ganske uvidende om at dagen efter ville Kevin Magnussens løb slutte netop der.
Hollændernes egen favorit Max Verstappen havde heller ikke noget godt løb og kom i mål på en 11. plads.
Løbet blev vundet af Nico Rosberg, Mercedes som førte fra start til slut. Der var ingen spænding om udfaldet undervejs.
Da løbet var slut lidt i kl. 16 var der ingen æresrunde, så vi skyndte os mod udgangen. Heller ikke denne gang var vi de eneste. Faktisk tog det os mere end 3 timer og 20 min. i en bilkø, før vi havde kørt vores første 500 meter.
Kl. 7.15 mandag morgen landede jeg tilbage i Hvidovre og fik heldigvis lige krammet familien inden en ny uge blev skudt igang med skole og arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar