søndag den 11. september 2016

Vild aften i Hvidovre
Jeg har længe truet min familie med en vild aften i Hvidovre. De har ikke været ubetinget begejstret, men i går aftes skulle det altså være.
For noget til siden havde Fakta tilbud på noget eksotisk kød, som jeg ikke kunne lade være med at købe: nemlig kød fra hhv. kænguru, zebra og krokodille. Det har ligget i vores fryser et stykke tid, for der synes altid at have været mere stemning for en traditionel svinemørbrad eller en pølle.
Men NU skulle det altså være! Jeg havde lavet ovnkartofler, melonsalat, majskolber og bearnaisedip som tilbehør og så stod Rasmus for grilningen af kødet (og seks halve løg).
Det første stykke kød vi smagte (i kor) var zebraen. Det smagte faktisk ret godt og har en let vildtsmag. Det næste var kænguruen. Det brød ingen af os om, det smagte i retning af får/lam tror vi. Vi havde gemt krokodillehalen til sidst. Det er et lyst stykke kød og det smagte ikke af så meget. Måske mest af alt af kylling. Til gengæld var det sejt som bare pokker. Man gumlede og gumlede og det er bare ikke så lækkert. Så vi konstaterede, at vi bedst kunne lide at spise zebraen. En sætning man ikke hører hver dag her i huset.
Pigerne smagte helt utvungent på det hele. Sådan skal det være! Som jeg sagde til Mille: "Nu kan du roligt sige nej tak næste gang nogen tilbyder dig krokodillehale. Nu har du jo smagt det".
Jeg havde hentet en rødvin fra kælderen som vi drak til maden. Vi er så heldige, at Rasmus' arbejde forkæler sine medarbejder med en vinordning, så vi har altid gode vine på lager. Denne gang valgt jeg en italiener. Vi tjekkede den for sjovt på vinapp'en Vivino og der stod den til en gennemsnitlig pris på 189 kr. Den smagte sørme også godt og vi drak hver en dråbe.
Efter maden tændte vi op i bålstedet og pigerne lavede S'mores til os alle sammen. Og så hyggede vi os ellers på vores fine terrasse, hvor vi puttede os i sofaen, hørte dejlig musik og så på stjerner på den smukke sensommerhimmel. Jeg så, desværre som den eneste, to stjerneskud hvoraf det ene var kæmpestort. Jeg har faktisk aldrig set et så kraftigt stjerneskud før.
En fantastisk dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar