søndag den 16. oktober 2016

Efterårsferie i sommerhuset

Vi holder pt. velfortjent og tiltrængt efterårsferie. Det er første gang i mange år, at vi har holdt en hel uges efterårsferie, men det falder virkelig på et tørt sted i år. Vi havde mange idéer om hvordan og hvor vi ville holde ferien. Vi drøftede f.eks. muligheden for et road trip til Bruxelles. Men da alt kom til alt, havde vi allermest lyst til at tage i sommerhuset. Vi har ikke været der siden midten af august, så længslen var stor. Så, fredag eftermiddag pakkede vi til den store guldmedalje og indfangede kattene, dem ville vi nemlig have med.
Begge katte kunne tydeligvis huske sommerhuset fra tidligere og de følte sig hurtigt hjemme. Det samme gjorde vi. Pulsen faldt og roen og glæden indfandt sig.
Lørdag var vi til hyggelige fødselsdage på Vestsjælland og i dag søndag har vi hygget i sommerhuset. Vi fik ogå gjort hovedrent i annekset og fik handlet ind. Mille og jeg dristede os også til at rende på æblerov hos genboen.
Aftensmaden bestod af slowfood i form at simremad i ovn og gratineret kartoffelmos. En perfekt ret på sådan en blæsende, kold og våd efteråsdag. I like!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar