onsdag den 26. oktober 2016

En UFO er færdig...Og hvad er en UFO så? Det oplagte svar er naturligvis et Uidentificerbar Flyvende Objekt, men det er jo selvsagt ikke det der ligger min gyngestol. 
Nej, i hækle- og strikkeverdenen er et UFO et U-Færdigt Objekt og tillige et meget velkendt og udbredt fænomen. Langt de fleste garngale har indtil flere UFO´er liggende rundt omkring. Jeg selv har vel en 4-5 stykker. En af mine ældste UFO´er var et stykke hækletøj i krokodillemønster, som jeg påbegyndte for mere end tre år siden. Planen var, at det skulle blive til et tørklæde, men det viste sig at det ville blive alt for tungt og bastant. Så besluttede jeg, at det kunne blive til en pude. Så sidste år (tror jeg nok) fik jeg klippet og syet det i form, købt og klippet stof til bagsiden og gjort det hele klart til at sy sammen på maskinen. Men, så blev jeg i tvivl om, om symaskinen kunne klare at sy i det tykke materiale. Og så røg det til tilbage til UFOtilstand. Men forleden faldt mit blik på projektet og så tænkte jeg "nu skal det være". Så jeg valgte at sy puden sammen i hånden, fik købt en monteringspude, syede mærkat i og vupti, en UFO mindre i det lille hjem.
Puden måler ca. 45x45 cm og er blevet rigtig fin synes jeg. Nogen gange skal man bare tage sig sammen og få færdiggjort sine projekter. Det kan dog være svært, da jeg som regel har gang i mange ting på én gang. Jeg kan godt lide at have gang i ét stort og kompliceret projekt samtidig med et mindre og nemt projekt, som f.eks. kan tages med i biografen o.l. Dertil kommer de pludselige indskyldelser, eventuelle gaver og sæsonvarer. 
Pt. har jeg gang i en (svær) cardigan, et par vanter til gave, en nem karklud og så pønser jeg på at tage hul på mit moskusgarn til et par halvhandsker til mig selv. Jeg skal bare lige have fundet den helt rigtige opskrift. Dertil kommer alle de halvfærdige projekter som jeg har glemt alt om, fordi de ligger i bunden af en af mine utallige garngemmesteder. 
Men hva´ kommer tid, kommer råd. Måske...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar