torsdag den 13. oktober 2016

Fyringssæsonen er startet
Så er efterårets blæst, regn og lave temperaturer for alvor over os og det er dermed blevet fyringssæson. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, fik vi leveret brænde sidste fredag og brugte lørdagen på at køre det ind og stable det i drivhuset. Vi køber altid et palletårn med ovntørret bøgebrænde fra firmaet H.C. Skov, der ligger på Nordre Fasanvej. Det er superkvalitet og vi kan kan forsyne både hus, sommerhus og bålsteder med brænde hele fyringssæsonen. Vi supplerer med træbriketter, de er nemme og handige og giver god varme.
Vores arbejdsfordeling lørdag var, at jeg kørte brændet ind og Rasmus stablede det. Det fungerede fint og vores drivhus er perfekt som brændeskur. Der kan netop stables et palletårn brænde langs den ene langside og der er samtidig plads til opbevaring af kapilærkasser og andet drivhusrelevant udstyr.
Rasmus kaldte mig forøvrigt "Bonderøven" fordi jeg vadede rundt usminket med håret i fletning iført en islandsk sweater. Og han havde mere ret end han anede, for min striktrøje (som jeg strikkede i 2011) er magen til én Bonderøven har/har haft (opskrift). Vi kan jo se, at han ofte arbejder udendørs i store striksweatre og det gør jeg også gerne. De er varme og med fuld bevægelighed og dermed meget komfortable til udendørsarbejde. Sweateren er (naturligvis) strikket i islandsk uld, der er supervelegnet til overtøj. Måske skulle jeg strikke endnu én? Jeg har vist lovet Rasmus én engang. Så kan vi blive Hr. og Fru Bonderøv...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar