mandag den 31. oktober 2016

Kalveboderne Rundt 2016
I lørdags deltog hele familien Johansen i et motionsløbet "Kalveboderne Rundt 2016". Løbet var arrangeret af den lokale Kajakklub og fandt sted på stierne rundt om Kalveboderne (deraf navnet). Pigerne løb 2,3 km (nok nærmere 2,5), jeg løb 6,2 km og Rasmus løb 12 km.
Det gik rigtig godt for os alle sammen på trods af den stride vind.
Pigerne fulgtes ad hele vejen og kom i mål på en tid lige under 16 minutter. Det udløste en sølvmedalje til Maja i hendes aldersklasse og en guldmedalje til Mille i hendes aldersklasse. SUPERseje tøser!
Jeg kom i mål i tiden 37,59 og er egentlig ret godt tilfreds. Rasmus var en ren raket og løb sin 12 km på 01.05.25.
At deltage i disse løb holder især mig til ilden. Rasmus har jo et helt naturligt mål, da han i maj næste år skal løbe marathon. Det skal jeg ikke, jeg skal bare holde mig løbende. Det gør jeg bedst ved at have meldt mig til noget. At jeg har betalt for noget, at mit navn står på en liste, at der er en dato. Og så er jeg så fræk at slæbe hele familien med når det er muligt.
Næste løb er allerede booket til om 14 dage. Det er endnu et lokalt løb her i byen. Pigerne slipper, da der denne gang ikke er et børneløb. Men Rasmus skal løbe 10 og jeg selv skal løbe 5.
På et tidspunkt håber jeg at komme til at holde så meget af at løbe, at jeg ikke behøver en gulerod (/pisk) for at komme ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar