lørdag den 5. november 2016

Aarhus by night

Rasmus og jeg har revet denne weekend ud af kalenderen og valgt at bruge den sammen i Aarhus. Vi har afleveret to glade piger hos farmor i Slagelse og kørte derefter til Aarhus, hvor vi har sammensat en weekend ud fra de dejlige gavekort vi fik i 40 års fødselsdagsgave.
Vi startede med at tjekke ind på Hotel Atlantic og gik derefter hen til café Faust, hvor vi havde reserveret bord til kl. 20. Vi startede aftenen med et glas bobler og snacks. Så fik vi en lækker burger, hvor jeg valgte at få en mojito til. "Mynten stå godt til coleslawen" forsøgte jeg at bilde tjeneren ind. Kl. 20.59 blev julebrygget sluppet løs, da det var J-dag i dag, så det skulle vi naturligvis også ha'. Café Faust ligger midt på Åboulevarden, så vi sad i 1. parket til nattelivet. Efter et par timer, gik vi en tur i midtbyen (som det hedder her og ikke centrum siger Rasmus). Der var et mægtigt leben af berusede unge mennesker og vi talte om, hvordan man mon ville opfatte det som turist fra f.eks. Kina?
Vi erkendte, at vi nok var udenfor segmentet og gik tilbage til hotellet og fik en kop kaffe (!) inden sengetid. Jeg lurer dog på, om vi overhovedet får lukket et øje, da vores hotelværelse ligger 10 (ti!) meter fra musikstedet Train, hvor Utopia III feat. Neelix spiller i aften. Aldrig hørt om dem, men de trækker i hvertfald en kø udenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar