lørdag den 12. november 2016

Klart vejr, koldt vand!

Nu har jeg endelig fået sparket gang i min vinterbadning! Jeg var jo nede og bade til vores sæsonstart d. 5/10-16 og har ellers ikke rigtig fundet tid til det. Dels er der pt. ikke så mange åbningstider og dels har vi travlt. Vi er gået i gang med Projekt Køkken og er pt. i nedrivningsfasen, som er et gør-det-selv-projekt.
Men i torsdags prioriterede jeg at komme afsted til vinterbadning i vores nye faciliteter. Vi mangler stadig en del, bla. saunabænke og - ovn, så det er i sandhed en kold dukkert pt. Jeg var også afsted i morges, hvor termometeret stod på -5. Der var et tyndt lag is i havnen, men ikke ved vores badeplads. Vandet var vel maks et par grader. Det var masser af glade VB'ere, som badede i det flotte vejr og jeg nåede i hele tre gange. Mellem badeturene stod vi i vores badekåber og -sko og nød solens varme.
Jeg gik hjem med et kæmpesmil og glæder mig allerede til næste gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar