torsdag den 24. november 2016

Mille 10 år
I søndags blev vores dejlige Mille ti år. Det er en stor dag for både barn og forældre. Det er ikke helt til at forstå, at vores lille Milleberg er blevet en stor, skøn pige. Livet er aldrig kedeligt med Mille, hun har altid "alle antenner ude", er med på moden og er et pragteksemplar på en digital indfødt, som eksperter kalder hendes generation. Derfor ønskede hun sig også brændende en ny telefon. Vi slog os sammen med min mor og købte en helt ny iPhone 5 til hende, som hun fik søndag morgen. Hun blev superglad for den og også for det fine cover som Maja gav hende.
Hendes fødselsdagsfejring startede allerede fredag, hvor hun havde pigerne fra klassen hjemme. Vi hentede dem efter skole og fodrede dem straks af med boller og saft. Derefter hyggede de sig med leg og gaver inden vi havde arrangeret et bankospil med Maja som bankoopråber. Vi var meget spændte på om ungerne kunne holde interessen, men det var sandelig ikke noget problem. Som Rasmus undskyldende sagde til flere forældre ved afhentning "Jeg tror desværre at vi har skabt 14 ludomaner". Jow, stemningen var høj. De tre præmier gik heldigvis til tre forskellige unger og hovedpræmien (for pladen fuld) var en pakke flødeboller som vakte stor glæde hos vinderen.
Vi sluttede af med kage og en slikpose til hver af ungerne og kl. 17.09 var huset stille igen. For en kort stund... For så begyndte forberedelsen til brunch, som vi have inviteret familien på lørdag formiddag.
Vi var lidt udfordrede da vi pt. har ingen/ næsten ingen køkken (mere om det i et andet indlæg) men i murbrokker og afdækningspap fik min mor og jeg alligevel fremtryllet en lækker brunch.
Mille blev fejret med gode gaver og glade gæster endnu engang.
Mandag blev hun fejret i skolen og hun havde Dumleslikkepinde med til hele klassen.
SÅ er der altså heller ikke mere fejring i denne omgang!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar