lørdag den 31. december 2016

Årets gang i sommerhuset

Jeg har gennem de sidste fem år ført kalender over vores ophold i sommerhuset. Jeg noterer simpelthen, hver gang vi er deroppe. Her i 2016 har vi haft 33 overnatninger i sommerhuset. Umiddelbart lyder det måske ikke af meget og det er da heller ikke vores rekord, men faktisk svarer det til, at vi har været deroppe i 9% af året 2016. Og dét er da meget godt taget i betragtning af, at sommerhusets størrelse kun er en 1/4 af vores helårshus.
Men, det er måske én af grundene til at vi holder så meget af at være der. Der er ikke så meget at forholde sig til. Alt er nemt at overskue og inden for rækkevidde. Jeg synes, at vi har fået skabt os en fantastisk oase deroppe "på landet". Vi omgiver os med en masse fine ting, hvoraf mange er købt på Skibby Genbrugsplads. Senest den smukke, broderede pude med tulipaner der har fået sin plads på den grønne puf.
De største forandringer ved sommerhuset siden vi købte det i sommeren 2008 er, at vi malede huset lyst indvendigt, at vi renoverede badeværelset, at vi købte en sovesofa, at vi fik bygget en hems og fik nyt køkken. Disse ting gør tilsammen, at vi har et lillebitte, men alligevel supermoderne og anvendeligt sommerhus.
Jah, jeg havde lige lyst til en nytårshyldest til vores andet hjem. Jeg håber, at vi vil finde lige så meget ro og glæde deroppe i 2017.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar