tirsdag den 27. december 2016

Julen 2016

I år holdt vi juleaften hjemme. Vi fik besøg af Birthe og vi fik i fællesskab fremtryllet en superlækker og klassisk julemiddag med alt hvad hjertet kunne begære: and, flæskesteg, hvide kartofler, brune kartofler, franske kartofler, rødkål, hvidkål, æbler med gelé og brun sovs. Og selvfølgelig ris ala mande til dessert.
Vi startede festlighederne med et glas champagne og spiste og hyggede os derefter et par timer. Maja vandt mandelgaven med en hel mandel og Birthe med en halv.
Efter maden dansede vi om træet og pakkede mange fine gaver op. Vi sluttede aftenen med kaffe og slik inden vi sagde godnat omkring kl. 01.
1. juledag spiste vi julefrokost hjemme og 2. juledag om formiddagen, kørte vi i sommerhus. Vi var der kun kort, inden vi kørte videre til Ølsted, hvor vi var inviteret til julefrokost hos Carléerne. Der hyggede vi os meget sammen med familien inden vi ud på aftenen kørte tilbage til Vellerup. Stormen "Urd" hærgede jo 2. juledag, men vi kom fint hjem uden problemer.
Pigerne og jeg har fri her mellem jul og nytår mens Rasmus skal arbejde.
Fridagene bruger vi i sommerhuset, det er rart med til ro og afslapning oven på et par hektiske måneder med køkkenprojekt (blogindlæg om dette kommer snart).
Det har været en utrolig dejlig jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar