søndag den 4. december 2016

Pusterum i sommerhuset

I denne weekend er vi i sommerhus. Vi kørte herop to sekunder over fyraften i fredags, for vi har brug for lidt ro, regelmæssighed og renlighed. Bogstavelig talt. Vi har ikke flashet ret meget her på bloggen, at vi den sidste 1 1/2 måned har arbejdet på Projekt Nyt Køkken. Det medfører uro, kaos og snavs. Pt. står alt vores køkkengrej i stuen sammen med køleskab, spisebord OG det nye køkken og hårde hvidevarer.
Så vi havde brug for at få pusten i vores lille oase.
Her er sådan en dejlig ro. Fredag aften gik Mille og jeg gik en tur i den stjerneklare og meget mørke aften og der hørte vi en enlig ugle tude. Det har jeg faktisk ikke prøvet før.
Lørdag sov vi længe, spise hjemmebagte boller og kørte en tur til Skibby Genbrugsplads. Jeg brugte derefter dagen på at fremstille juleknas: brunkager, brændte mandler og Bountykugler.
Vi spiste æbleskiver til aftensmad, spillede banko (Mille vandt alle tre præmier), så julekalendre i TV og hyggede os meget.
Pt. er det søndag morgen og der er nye boller i ovnen. Der er ild i brændeovnen og P1 på radioen. Pigerne hygger på hemsen, hvor de har sovet i nat og Rasmus og jeg er endnu ikke kommet ud af høet på sovesofaen. Som jeg sagde til Rasmus tidligere: "Disse morgener er noget nær det bedste jeg ved".
Tempoet er slooooow og eneste plan for i dag er det hyggelige julemarked på Svanholm Gods.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar