søndag den 29. januar 2017

Fra Skrælling til Skjoldmø

Billede fra avisen Vestegnen uge 6


I går blev jeg døbt for tredje gang i mit liv. Første gang var d. 16. april 1976, hvor jeg blev dødt og fik mit navn i Ribe Domkirke.
Anden gang var d. 15. august 1987, hvor jeg blev kanindøbt som roer i Korsør Roklub.
Og tredje gang var så i går, d. 28. januar 2017 hvor jeg blev dødt i Hvidovre Vinterbadere og således gik fra at være Skrælling til Skjoldmø.
I vores vinterbadeforening er man dåbsberettiget når man har været aktivt medlem i to år og denne gang var vi 15 medlemmer der valgte at blive døbt (det er nemlig ganske frivilligt). Vi var i dagens anledning alle festligt klædt ud og blev dødt til trompetfanfare i Kalveboderne af vores formand foran de mange fremmødte tilskuere. Vi fik alle overrakt et fint graveret horn som dåbsbevis og en lille én til halsen. Efter dåben holdt vi fest og hyggede os med god mad og drikke og socialt samvær. Det sidste er en hjørnesten i vores forening.
Joh, vores lille forening er kommet langt på tre sæsoner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar