onsdag den 30. november 2016

Pakkekalender 2016


Hver år spørger jeg pigerne om de fortrækker en pakkekalender i december måned eller adventsgaver. Og også i år svarede pakkekalender. Jeg er så heldig at have allieret mig med min svigermor og mor, således at vi hver står for gaver til otte dage. Hver anden gave er i øvrigt slik, så det er til at overkomme. Og pigerne er lykkelige for det. I år ville de gerne have deres eget lille juletræ, hvor der så hver morgen skulle ligge en gave under. Jeg købte en lille Sukkertopgran som de så pyntede.
Kunsten for mig er så at huske at lægge en gave i kurven hver aften.
Jeg har selv meget fine minder om pakkekalenderen fra min barndom, som min mor ene kvinde sørgede for til tre børn i mange år.
Det er dejligt at kunne føre videre til sine egne unger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar