søndag den 29. januar 2017

Tidlig fødselsdagsgave


Jeg har fødselsdag i næste måned og i den anledning sad jeg for noget tid siden og skrev nogle ønsker ned. Jeg anførte et ønske (målrettet Rasmus) som jeg har haft meget længe: to sorte Louis Poulsen arbejdspendler. De er svære at finde i fin stand, men jeg fandt tilfældigvis en annonce på DBA med et par flotte lamper til en rimelig pris. Jeg gjorde Rasmus opmærksom på annoncen og fik efter en uges tid trykket ud af ham, at han havde købt dem til mig. Yeah!
Jeg synes ikke, at der var grund til at vente til min fødselsdag, så jeg har brugt formiddagen i dag på at skifte ledning på dem og hænge dem op over spisebordet i stuen.
De er SÅ fede synes jeg og passer perfekt ind i vores hjem. En herlig gave!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar