onsdag den 1. februar 2017

Klip klip!


I fredags tog jeg mig endelig sammen til at blive klippet! Det er også ca. et år siden jeg sidst blev klippet. Det var helt præcist d. 9/1-16, hvor min mor klippede et ordentlig stykke af. Jeg vil skyde på, at det siden da er vokset med 20-25 cm og det er også omtrent samme længde, frisøren klippede af i fredags. Jeg fik hende desuden til at klippe etager i mit hår. Det letter ligesom lidt ekstra oven i den mængde der er klippet af.
Ja, jeg er, som I nok kan regne ud, ikke en hyppig gæst i frisørsalonen, men jeg nyder det når jeg er der. Jeg har overvejet om man skulle kaste sig ud i en vild korthårsfrisure, men jeg har ikke helt turde endnu. Desuden trives jeg med langt hår, så, så længe det er nogenlunde til at håndtere så...
Jeg har for længst set (og anerkendt) de begyndende grå hår og har et stille håb om at de vil arbejde sammen og vokse ud og give mig en hårfarve som smukke Gun Britt Zeller.
Det må tiden vise.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar