lørdag den 18. marts 2017

En nederdel på pindene

Måske lige lidt sent på sæsonen at strikke en nederdel i 100% uld, men det er først nu jeg er nået til det projekt. Jeg har haft det tilhørende garn liggende i en evighed men der har liiige været et par andre projekter der sneg sig foran i køen. Men nu skal det være. Jeg har jo en ambition at bringe mit garnlager lidt ned.
Nederdelen hedder "Sikksakkskjørt" og er fra den norske strikkebog ved navn "Klompelompe". Bogen indeholder en masse smukke opskrifter til både børn og voksne og jeg har strikket flere af modellerne.
Nederdelen er til mig selv og er sådan set nem at strikke. Udelukkende ret og vragmasker. Jeg måtte dog starte forfra et par gange grundet et par Fejl 40 (1: blev i tvivl om størrelsen, 2: glemte at skifte pindstørrelse), men nu kører det der ud af.
Jeg startede i torsdags d. 16/3-17 og er spændt på hvor lang tid det tager at strikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar