lørdag den 18. marts 2017

Familien Sportys vasketøj

Vi har jo skuet op for motionen herhjemme. Dels pga. "Fuck, jeg er blev fyrre-syndromet" og dels fordi, at vi med børn på nu 10 og 11 år igen har fået tid. Dels uden dem, men også med dem hvad angår motion.
Pigerne har jo flere timers idræt om ugen i skolen. Dertil går Mille til Spring minimum 2 timer om ugen samt en times ridning. Maja spiller volley 1 1/2 time om ugen.
Pigerne løber sammen med mig og evt. Rasmus hver mandag. Jeg løber desuden yderligere to gange om ugen og cykler til arbejde hver dag (når vejret er nådigt). Jeg har også fået presset 1 km svømning ind denne uge. Rasmus løber omkring fire gange om ugen i øjeblikket i forbindelse med hans marathontræning.
I dag har jeg f.eks. løbet fem km., Mille tre km., og Rasmus har løbet 24 kilometer (han løb lige ind og rundede Operaen!!!). Desuden har pigerne og jeg cyklet en tur på 8,5 km.
Al den fysiske aktivitet genererer en ustoppelig mængde af sportstøj der konstant skal vaskes. Jeg vil gætte på, at hver tredje vask er sportstøj. Jeg har netop sat endnu én af slagsen over.
Vi har også indkøbt fire kasser, én til hver, hvor vi hver især har vores sportstøj i.
Ja, nye vaner kræver nye tiltag.
Jeg er personligt meget spændt på om jeg kan opretholde mine motionsvaner. Jeg er ikke kendt for just at have rygrad i den retning.
Men, jeg er blevet helt glad for noget motionsguruen Chris MacDonald har sagt:

"(...) når jeg kigger på min motivation og de ting, som jeg har formået at ændre i mit liv for at få min sundhed på rette spor, så har det sørme ikke været lysten, der har drevet værket. Og det er det stadig ikke. Jeg har aldrig nogensinde fundet mig selv på sofaen foran Netflix og så pludselig mærket en lyst inde i mig selv til at tage ud og løbe".

Nej, det er IKKE lyst, men selvdisciplin og rationelle beslutninger der driver værket siger han.
Og det kan jeg sgu forholde mig til. For det er nøjagtigt det der får mig ud. Fornuft over følelser.
(Så længe det varer... Alting har en ende, en regnorm den har to).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar