fredag den 31. marts 2017

Fish and chips


Fredage er ugens bedste dag og jeg kan godt lide at lave noget lækkert mad til os. Jeg kan også godt lide at lave noget nyt mad, som jeg ikke har lavet før. I dag havde jeg planlagt at vi skulle have hjemmelavet fish and chips med ærtepuré og en lækker øl til. 
Chips´ne er bare almindelige ovnstegte kartofler, som er nemme at lave og som smager rigtig godt. De skulle vist have været friturestegt, men det havde jeg ikke lyst til. Det blev fish´ne til gengæld. Eller rettere dybstegt, da vi ikke har en "ønskebrønd". Jeg havde købt noget torsk, som vi skal ud og dyppede i en lind dej inden at stykkerne blev stegt i rygende varm solsikkeolie i en sautérpande. Derefter lagde vi stykkerne på sugende papir indtil de skulle serveres. 
Jeg synes, at det blev en rigtig lækker og vellykket ret og man følte sig næsten hensat til en bod i England. Dog havde vi undladt at servere retten i avispapir.
Opskriften på Fish and chips findes HER og på ærtepuréen HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar