tirsdag den 21. marts 2017

VegetarnuggetsKender I det med at man kører rundt i de samme middagsretter derhjemme? Det gør vi ihvertfald. Derfor har jeg konstant øjne og ører åbne ift. inspiration til nye retter. Det har resulteret i retter som pirogger, hjemmelavet falafler, cannelloli, hvidløgssuppe og citronkylling. Det meste blet ret vellykket.
I går prøvede jeg en opskrift jeg havde fundet på Facebook samt én fra en blog. 
Jeg lavede vegetarnuggets med røde linser (første gang jeg har ejet en pose linser). De blev rigtig gode og hele familien var vilde med dem. For at fuldende vegetaroplevelsen, valgte jeg at servere rigeligt med friske grønsager (og et par dadler til Maja og jeg) til, sammen med en lækker, hjemmelavet humus (også første gang jeg har ejet et glas tahin) samt hjemmelavet guacamole. 
Jeg ææælsker guacamole og har endelig, i et blad, fundet den perfekte opskrift efter min smag:

To modne avocadoer 
Ca. to store spsk. creme fraice
Ca. 1 ½ tsk. stødt spidskommen
Lidt citronsaft
Salt og peber 

Alt moses sammen med en gaffel, der smages til og justeres evt. med mere citronsaft. That´s it! Man kan evt. spice det op med lidt Sambal Oelek.

Vi er IKKE ved at blive vegetarer hjemme hos os! Nogen gange er det bare sjovt at lave noget helt anderledes mad og det skulle jo desuden være godt for miljøet at droppe kød en gang i mellem. 
Desuden var der ingen af os der savnede kødet i går (heller ikke Rasmus som blev adspurgt flere gange) og jeg oplevede også, at det mættede rigtig godt.
Så, det skal vi helt sikkert have igen (ikke mindst fordi jeg nu har en stor pose røde linser og et stort glas tahin i skabet...).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar