mandag den 6. marts 2017

Weekend med minus og (mest) plus på kaloriekontoen


Vi har simpelthen haft (endnu) en fabelagtig weekend synes jeg! Sidste uge var ret tætpakket og hvor pigerne begge var afsted på kor-tur med skolen med to overnatninger hver forskudt. Derudover havde jeg mandag og torsdag aftenarrangementer med veninder og Rasmus tirsdag aften med kollegaer. Så, da vi nåede fredag aften og alle var samlet igen, lavede vi god mad og hyggede os derefter på rad og række i sofaen med guf og X-factor på TV.
Lørdag blev Maja hentet af en veninde, de skulle ud at shoppe og i biffen. Rasmus og jeg løb en frisk tur, mens Mille hyggede derhjemme. Sidst på eftermiddagen mødes vi alle hos Majas venindes forældre, som havde lavet en herlig middag til os. Vi sluttede aftenen af med Gin & Tonic inden vi cyklede hjem.
Søndag morgen stod seje Rasmus op og tog toget til Klampenborg og løb de 20 km hjem igen. Mille og jeg hyggede os hjemme indtil hun skulle til springtræning kl. 11.00. Maja havde overnattet hos veninden og blev hentet hjem ud på eftermiddagen. Da vejret var gråt og trist, besluttede jeg mig for at bage en omgang boller. Sådan nogle lyse teboller helt uden spor af kerner og fuldkorn. Mums! Jeg lavede en omgang kakao til, naturligvis med flødeskum.
Jeg bruger en rigtig god og nem opskrift på hjemmelavet kakao. Hemmeligheden er, at der skal en lille smørklat i. Det gør. at kakaoen smager som chokolade. Se opskriften HER
Efter tre boller med tandsmør, kakao med rigeligt flødeskum samt rigeligt varme fra brændeovnen, havde jeg lyst til at komme ud en tur. Jeg forsøgte at lokke pigerne med, men efter en del tøsepalaver besluttede jeg mig for at cykle en tur alene. Jeg kørte ud og rundede Arken i Ishøj, en tur på godt 20 km. En superherlig tur kun skæmmet lidt af regnvejr de sidste 10 km samt et enkelt kædeafhop.
Om aftenen spiste vi pitabød med hjemmelavede falafler, som blev enormt gode (opskrift HER). Til dessert spiste vi bananasplit med flødeskum, chokoladesovs, hakkede nødder og der ganze schweinerei.
Jamen altså! Så bliver det sgutte meget bedre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar