søndag den 2. april 2017

En hæklet ridder

Min skønne nevø Elias fyldte 1 år fornyligt og vi har fejret ham i dag. Jeg ville give ham en hjemmelavet gave og har med største fornøjelse hæklet endnu én af den amerikanske hækler Briana Olsens fine, fine nusseklude.
Jeg har før hæklet en prinsessenusseklud til hver af mine niecer Leah og Julie. Jeg synes selv, at de bliver SÅ fine og så er de tillige sjove at hækle.
Til Elias har jeg hæklet "Noble Knight Lovey". Det tog mig godt og vel en weekend at hækle og montere (monteringen må ikke undervurderes ved disse nusseklude) og jeg er blevet meget tilfreds med resultatet.
Han har stået og hygget i vores stue de sidste par uger og jeg har i mit stille sind døbt ham Sir Gawain (en af Kong Arthurs riddere om Det Runde Bord).
Sir Gawain er udstyret med en rustninglignende "dragt" (som er selve "kluden") og har sværd, skjold og ridderhjelm med visir og det hele. Rigtig sjov at lave.
Nu håber jeg at ridderen og drengen bliver glade for hinanden.

Model: Pretty Princess Lovey
Opskrift:(Købe)opskrift findes HER
Garn: Bomuldsgarn i forskellige farver fra Søstrene Grene
Fyld: fiberfyld (fra en pude fra IKEA)
Hæklenål: 2.5 og 3.5
Mærkat: fra Ikast Etiket
OBS: Opskriften er med amerikanske hæklebetegnelser, ikke britiske (der er forskel)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar