mandag den 24. april 2017

Hæklet frugtkurv

Min dejlige niece skulle selvfølgelig også have en hjemmelavet gave og til hende valgte jeg at lave en kurv med frugt og grønt. Hun kunne jo egentlig også godt have fået et værktøjsbælte, men jeg er ikke ret god til at lave flere eksemplarer af samme slags. For nogle år siden fik jeg bogen "Hæklet frugt og grønt" af Maja Hansen og jeg har længe haft lyst til at prøve nogle af opskrifterne. Og nu har lejligheden der!
Jeg nåede at hækle en banan, et æble, en pære, en chili, en porre, en citron og et hvidløg. Det var rigtigt hyggeligt at sidde med. Jeg ville også lave en kurv og freestylede mig mere eller mindre frem. Jeg er blevet rigtig godt tilfreds med resultatet og ved, at min niece for brug for det, for min søster har hvisket mig, at hun får et legekøkken i fødselsdagsgave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar