fredag den 14. april 2017

Sjov vingave

I søndags var vi inviteret til 70 års fødselsdag og fødselaren ønskede sig rødvin. For noget tid siden så jeg en sjov idé til vingaver på internettet og nu var det oplagt at prøve idéen - en ananas - af!
Jeg købte en god flaske rødvin og en masse Ferrero Rocher chokolade (til denne flaske brugte jeg ca. 4 1/2 æske = 72 chokolader). Jeg beklædte vinflasken med husholdningsfilm og begyndte derefter blot at lime chokoladerne på med min limpistol. Jeg har forøvrigt anskaffet mig en supersmart og handy ledningsfri limpistol en såkaldt Gluepen fra Bosch.
Maja var så sød at hjælpe mig med at lave bladene ud af grønt karton. Bladene blev limet på inden den sidste række chokolader blev sat på. Jeg krøllede bladene en smule med en saks (ligesom når man krøller gavebånd).
Derefter pakker man hele herligheden ind i cellofan, binder et pænt bånd om og monterer et kort.
Voila!
Jeg synes selv at vingaven blev rigtig fin og som samtidig repræsenterer en hæderlig værdi, da den lækre chokolade ikke er helt billig.
En sjov og anderledes måde at give vin på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar