torsdag den 18. maj 2017

Hæklede kraver


Her i maj måned har begge mine små niecer haft fødselsdag. Julie blev to år og Leah blev 1 år. Jeg tænkte, at de skulle have en lille, hjemmelavet gave af mig.
Jeg kan godt lide at kaste mig over nye projekter og der er heldigvis (for) mange at tage af, da internettet er en uudtømmelig kilde til inspiration udi garnprojekter. Jeg faldt over en engelsk blog, med en opskrift på nogle fine, hæklede kraver. Dem kastede jeg mig straks over, fik oversat opskriften og gik i gang. De er superhyggeligt at lave og kan bruges til pynt på en kjole eller som savlesmæk.
Leah og Julie fik to hver og den sidste (den grønne) fik min kollega til sin lille datter. Hun havde nemlig hjulpet mig med at måle halsomkredsen på en to-årig pige.

Opskrift: Design Emma Scott. Gratis opskrift HER
Model: Crochet collar pattern 
Størrelse: Afhængig af halsstørrelse 
Garn: Bomuld 8/4
Pind: Hæklenål 2 1/2
Knap: Diverse vintageknapper 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar