onsdag den 24. maj 2017

Hæklet pindsvin
Som jeg tidligere har nævnt flyder internettet over med fine hækle- og strikkeopskrifter og det er supersvært at vælge ud hvad kan skal kaste sig over. Derfor ender man ofte med at have gang i flere projekter på én gang.
Dette hæklede pindsvin kunne jeg dog ikke lade være med at lave, da jeg synes den var så sød. Jeg har brugt en enkelt aften på at hækle det i garnrester jeg havde liggende. Jeg udstyrede pindsvinet med sikkerhedsøjne, en "pivert" indeni samt et ophæng med karabinhage.
Jeg er meget tilfreds med resultatet som min niece fik i fødselsdagsgave.

Opskrift: Design Sarah fra Crochet Stitch Witch. Gratis opskrift HER
Model: Crochet Hedgehog
Størrelse: Afhængig af garn- og nåltykkelse. Denne kan ligge i en voksens håndflade.
Garn: Diverse garnrester (uldgarn)
Pind: Passende til garnet
Diverse: fyld, to sikkerhedsøjne, en pivert og en karabinhage 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar