torsdag den 29. juni 2017

One Pot Pasta - nem lækker aftensmad


Det er altid spændende at se hvad kollegaerne spiser til frokost, når vi mødes i vores frokoststue. Nogle køber mad ude, vi har heldigvis en del muligheder her på Frederiksberg: pizza, bagles, smørrebrød mv. Alt sammen få hundrede meter væk. Nogle køber mad i Fakta, enten "smør selv" eller noget fra deres ret store udvalg af salater mv. Andre har madpakker med hjemmefra, herunder rester fra gårsdagens aftensmad.
For et par uger siden havde en kollega en velduftende ret med og vi andre ved bordet spurgte interesseret til, hvad det var. Hun fortalte, at det var en meget nem pastaret, hvor alle ingredienser puttes i gryden på én gang! Det lød meget spændende og vi spurgte efter opskriften. Hun fortalte, at retten hedder "One Pot Pasta" og at hun havde fundet opskriften på bloggen Valdemarsro. Jeg kender så udemærket den blog, hvor jeg selv har fundet mange lækre opskrifter.
På bloggen ligger opskrifter på to forskellige "One Pot Pastas" og i sidste uge lavede jeg versionen med champignon og bacon. Det blev superlækkert og alle i familien var vilde med retten.
I går aftes lavede jeg så versionen med chorizo og også denne version faldt i god jord.
Man må sige, at det er ret nemt. Alt i gryden på én gang (NB: jeg bruner dog kødet på en pande først) og så skal retten bare koge til pastaen er al dente.
Voila!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar