mandag den 12. juni 2017

Søndagskoncert på NemolandI går var vi til Søndagskoncert på Nemoland på Christiania. Det har jeg villet siden sidste år og nu lykkedes det endelig. Vi parkerede hos min far i Nyhavn og gik derefter over Inderhavnsbroen over til Christiania. Det tog vel små 10-15 minutter.
Vi havde fortalt børnene lidt om Christiania på forhånd, men de selv kunne både se (og lugte) at dette er et helt specielt sted.
Vi stillede os få meter fra scenekanten og kl. 18 gik Thomas Buttenschøn på scenen. Han er sgu en herlig fyr der laver noget fint musik. Vi fik selskab af nogle venner og vi fandt noget at spise inden Lis Sørensen gik på scenen kl. 20. Hun fortalte, at hun optrådte første gang på Staden i 1976. Det er året hvor jeg blev født, så hun har været i musikbranchen i mange år. Jeg kan dog også huske hende tilbage fra 80' erne og har altid godt kunne lide hendes musik. Hun har udgivet et nyt album her i år, som er ret godt. Hun gav et par numre herfra, bl.a. nummeret "Uerstattelig" som er et rigtig fint nummer.
Koncerten sluttede kl. 21, hvorefter vi gik hjem efter en superskøn aften. Det skal vi helt sikkert gøre igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar