tirsdag den 13. juni 2017

Strikkebio - Den bedste mand
I går aftes var jeg endnu engang i Strikkebio med en veninde. Vi er næsten afsted hver eneste måned, hvor vi spiser sammen og derefter går i biografen og strikker til en god film. I går spiste vi japansk mad på Wagamama og så derefter filmen "Den bedste mand" i Falkonér Bio. Den handler om bokseren Jørgen "Gamle" Hansen som var aktiv bokser i 1960´erne til 80´erne. Jeg kan ikke selv huske ham, men kender godt navnet. Det var en fin film, omend jeg ikke kan holde ud at se boksescenerne. Så er det godt at have strikketøjet med.
Da filmen var slut blev jeg udsat for den danske "sommer" på cykelturen hjem - strid modvind, regn og 13 grader. Jeg er SÅ glad for at vi har en tur sydpå i vente i sommerferien!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar